Budite posebni, uz

dizajn koji stvara razliku

adenia izrada web stranica

WEB DIZAJN I IZRADA WEB STRANICA

Atraktivan web dizajn prvi je korak prema približavanju ciljanoj skupini klijenata. Istaknite se u odnosu na konkurenciju dizajnom koji ostavlja dojam te poziva posjetitelje na interakciju!

Sve više korisnika pristupa web stranicama sa mobilnih uređaja i tableta što zahtjeva prilagodbu stranice različitim tipovima uređaja. Naš je dizajn responzivan, odnosno prilagođen svim vrstama uređaja te tako pruža korisnicima jednostavnu i ugodnu upotrebu.

Pročitaj više...

Ne samo da dizajn privlači pozornost prema vašim proizvodima i/ili usluga, već i poboljšava kvalitetu vaše poruke potencijalnim klijentima.

"Dobar dizajn čini dobro poslovanje" Thomas Watson (IBM)

WEB TRGOVINE

Web trgovine (web shop) Vam omogućuju da ponudite svoje proizvode na znatno većem tržištu i tako povećate prodaju.

Omogućite kupcima kupnju u nekoliko klikova mišem u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta!

Pročitaj više...

Prednosti web trgovine naprema fizičkoj trgovini:

  • niži troškovi od fizičke trgovine (nema najma prostora,režija..
  • broj potencijalnih kupaca je znatno veći
  • potreban je manji broj djelatnika
  • potencijalni prihodi 24 sata na dan jer online trgovina nema radno vrijeme
  • marketinške prednosti- mogućnost informiranja kupaca o novim proizvodima, popustima,..

web shop web trgovina
web aplikacije

WEB APLIKACIJE

Sustav za upravljanjem sadržajem (CMS) Vam omogućuje objavljivanje i mijenjanje sadržaja na web stranici npr. novosti, akcija, fotografija u galeriji itd. CMS sustav izrađujemo prema Vašim potrebama i željama vodeći računa o tome da bude intuitivan i jednostavan za korištenje. Uz CMS dobivate i video i/ili pdf upute za korištenje, a po dogovoru možemo održati i edukaciju za korištenje.

Blogovi su vrlo efikasan način povećanja publike na web stranici i dodatan vid oglašavanja proizvoda i/ili usluga, a mogu utjecati i na poziciju na internet tražilicama.

Pročitaj više...

Naš Blog CMS sustav može Vam u tome pomoći. Za svaku je potrebnu radnju dovoljno par klikova. Uz odličnu prilagodbu za mobilne uređaje objavljujte nove postove i fotografije "u hodu".

Jedan od naših proizvoda je i Adenia sustav za rezervaciju (booking) koji je posebno zanimljiv za vlasnike restorana, apartmana, hotela i drugih turističkih objekata.

mobilne aplikacije (Android i iOS)

Broj korisnika mobilnih uređaja raste iz dana u dan. Istaknite se u odnosu na konkurenciju - pružite svojim korisnicima dostupnost na svakom koraku!

Mobilne su aplikacije direktni marketinški kanal jer putem obavijesti i podsjetnika možete direktno komunicirati s korisnicima i jednostavno ih podsjetiti na Vaše usluge i proizvode.

Pročitaj više...

Aplikacije omogućuju i jednostavnu digitalizaciju skupljanja bodova, posebnih ponuda za vjerne kupce i drugih pogodnosti.

Još neke od korisnih funkcionalnosti koje mobilne aplikacije mogu pružiti su mogućnost rezerviranje, pretraga, slanje poruka itd.

aplikacije za mobitele
baze podataka

PROJEKTIRANJE BAZA PODATAKA

Pružamo usluge:

  • modeliranja
  • projektiranja
  • optimizacije
  • održavanja baze podataka

Kvalitetna arhitektura baze podataka od izuzetne je važnosti za brz i kvalitetan rad poslovnog sustava.

PROGRAM (SOFTVER)

Treba Vam specifično programsko rješenje? Nudimo Vam usluge projektiranja i razvoja softvera za bilo koji segment Vašeg poslovanja.

Proces razvoja softvera (programa) kreće od utvrđivanja ciljeva, namjene i funkcionalnosti u suradnji s Vama. Zatim krećemo s programiranjem i razvojem softvera. Slijedi korisničko testiranje, te u suradnji s Vama usavršavamo softver kako bi u potpunosti bio prilagođen Vama.

Pročitaj više...

Softverska rješenja mogu Vam ubrzati poslovanje, uštedjeti vrijeme te omogućiti bolju organizaciju i upravljanje aktivnostima.

softver po narudžbi
drustvene mreze

DRUŠTVENE MREŽE

Društvene mreže važan su alat za komunikaciju s klijentima i prezentaciju vlastitog poslovanja. Važno je prilagoditi objave i sadržaje karakteristikama i interesima ciljnih kupaca.

Nudimo Vam usluge osmišljavanja tekstova i vizualnih sadržaja koji će dobro predstaviti vaš brend i pomoći Vam u ostvarenju ciljeva.

Pročitaj više...

Moguće je i kompletno vođenje komunikacije s vašim pratiteljima i korisnicima putem odgovaranja na komentare, upite i poruke.